Turnering   Log ind

Nyheder:

Syddjurs Sommer EMT
Af Bjarne Jensen10. juli 2017

Syddjurs Sommer EMT der spilles fra 24 - 28 juli har nu også fire tilmeldte fra Viby: Benno Markussen, Jens Jørgensen, Roberto Gonzales og Søren G Christensen.  Tilmeldingsfrist er 19 juli, så der kan stadig nå at komme flere tilmeldinger. Der er i skrivende stund i alt 24 tilmeldte til de 5 runder.

Sommerskak III
Af Bjarne Jensen23. juni 2017

En hurtig opdatering: nu er også Søren G. Christensen tilmeldt sommerskak i Chess House!

Sommerskak II
Af Bjarne Jensen22. juni 2017

Der er nogen Viby-medlemmer, som vælger at bruge vores sommerferie til at spille skak! I Chess House deltager Benny Lauridsen, Brian kristensen og Martin Frøkjær-Jensen. Der vises Live fra turneringen fra søndag d 25 juni - se Chess House hjemmesiden.
I Horsens deltager Torben og Jens Olaf Fogh, mens Jens Jørgensen deltager i Syddjurs. Indtil videre vel at mærke - der er stadig mulighed for at tilmelde sig begge steder. Se i øvrigt Sommerskak herunder.

Sommerferie
Af Benno Markussen6. juni 2017

Der blev spillet et parti den 6.6, så nu er der sommerpause. Vi ses den 1. august 2017.
God sommer til alle.

Generalforsamlingen 2017
Af Steen Andersen5. juni 2017

Så foreligger der et referat af årets generalforsamling, begået af Benno Markussen.

Se det her, sammen med billeder fra den glade aften.

Sommerskak
Af Bjarne Jensen31. maj 2017

Der er gode muligheder for at komme til at spille skak i vores lokalområde her i sommerperioden. I ChessHouse spilles der fra 25 juni til 1 juli - her har vi allerede en deltager med fra Viby Skakklub! Horsens Lang Weekend spilles i år fra 13 - 16 juli og endelig afvikles Syddjurs Sommer EMT fra 24 - 28 juli. Er man til lynskak er der lynturnering i Horsens 6 juni. Se meget mere om de enkelte turneringer på skak.dk

Superturnering
Af Bjarne Jensen29. maj 2017

Jens Fogh har brugt sin Himmelfartsferie på at spille skak i Fredericia - og det gik godt, rigtig godt med 4½ point af 5 mulige og en ratinggevinst på 100 point! Se mere på skak.dk

2. klasse afsluttet!
Af Martin Frøkjær-Jensen29. maj 2017

2. klasse er nu lidt senere end de to øvrige klasser afsluttet - man er lidt flere og spiller dermed lidt flere runder.
 Den suveræne vinder blev Viggo Andersen med 7,5 points. Med en forventet på 5,30 skaffer det resultat Viggo 99 ratingpoints fremgang i klubrating. Stort tillykke med sejren.
 Andenpladsen blev ikke helt overraskende nappet af den (før turneringsstart) højst ratede: Torben Fogh, som med sine 6 points mod 5,85 forventede bestemt levede op til forventningen, og også fik lidt mere klubrating ind på kontoen. Også et tillykke til Torben.

Delt tredieplads til Hans Rohde og Herik Andersen med 5 point.

De øvrige spillere scorede ikke meget langt fra deres forventede heller, så de helt store tigerspring blev ikke foretaget i klubratingen frem mod de kommende turneringer.

Hvis man har fået for stor afstand i forhold til sin officielle rating hos DSU kan man bede om at få korrigeret sit klubratingtal derefter. Det er dog ikke muligt at korrigere sit DSU ratingtal efter det tal man har opnået i klubrating.

Sidste runde m.v.
Af Benno Markussen22. maj 2017

Den 23. maj 2017 er sidste spilledag, så der afgøres 2. klasse.
Der er mulighed for at spille Alternativ, men aftal det direkte med modstanderen.
Hvis ikke det er fremgået andre steder er sidste spilledag for 2. runde af den Alternative 1. august 2017, så juni kan også bruges.
Ellers ses vi den 30. maj 2017 til generalforsamling.

Af Jakob Kjær 16. maj 2017

Husk!

Viby Skakklub

Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 20.00

Derefter præmieuddeling for turneringerne

efteråret 2016 og foråret 2017

Vi slutter som sædvanligt med gratis kaffe og lynturnering.