Turnering   Log ind

Nyheder:

Ekstrapræmie i Efterårsturneringen
Af Bjarne Jensen15. august 2017

Deltag i Efterårsturneringen 2017 og vind bogen "Plovjernet" af  Morten Fabrin. Se anmeldelsen i Skakbladet 2017-2.
Præmien tilfalder den spiller i hver af de 3 grupper, som scorer mest i forhold til sin forventede score.
Udgangspunktet er vores egen interne klubrating. Den enkelte spillers forventede score offentliggøres når turneringen starter.
Tilmelding til Efterårsturneringen - se herunder.

Lidt godbidder fra den alternative turnering
Af Martin Frøkjær-Jensen10. august 2017

August byder på alternativ skakturnering i Viby.  Skønt der kom et par afbud blev der stadig spillet tre spændende partier.

Brian Kristensen vandt et flot parti over Mogens Karup, der gav udtryk for at han ofte oplever Brian som en vanskelig type modstander. Brian vandt partiet som følge af en uundgåelig marcherende fribonde at stykke inde i midtspillet…Partiet fik det usædvanlige forløb, at begge spillere opdagede, at uret havde været stillet forkert fra start, og derfor måtte de have et pænt stort tillæg midt i det hele. Lad os kalde det et ekstra alternativt krydderi på spillet!

I de to andre kan den tabende part nok ærgre sig lidt over at have været rigtig godt med rigtig længe, inden en alvorlig bukke bruse dukkede op under broen til mindst en remis, og i stedet sparkede partiet i armene på modstanderen.

Eskild med sort mod Benno står rigtig fint rigtig længe, hvor der manøvreres lidt frem og tilbage i ene lidt lukket stilling…..

Se partiet her:

Benno-Eskild

Jeg selv fik i min sædvanlige grådighed gaflet en lidt farlig bonde fra h linjen, men netop som jeg troede jeg var ved at ride Jens’ storm af dukke den helt store bukke bruse frem fra skjulet idet jens åbenbart bare kunne slå min løber med dronningen. Derefter var det spil for galleriet, og Jens vælger det flotteste af flere mulige dødsstød med DxTd8 (anden gang hans Dronning er immun)…..

Se Jens’ flotte angreb her:

Jens Jørgensen – Martin Frøkjær

Tilmelding til efterårsturneringen
Af Steen Andersen8. august 2017

Så er det atter muligt at online-tilmelde sig til vores klubturnering. Brug linket "Turnering" ovenfor, eller klik på overskriften her.

Der er turneringsstart tirsdag den. 5. september og tilmeldingsfrist tirsdag den 29. i klubben.

Alternativ 3. Runde
Af Benno Markussen7. august 2017

08.08.2017
spilles 3. runde af Den Alternative.
Der er afbud fra Torben, så Ove modtager 1. pt.
Hvis I ikke kan spille den 4. runde, skal afbud sendes inden runden bestemmes den 8. efter færdigspil af 3. runde, ellers tabes den.

Husk tilmelding til efterårsturnering( senest 29.8). Enten i klubben eller på TL. Der er nu tilmeldt 12 mand, så der plads til mange flere skaksultne.

Kalender efterår 2017
Af Martin Frøkjær-Jensen1. august 2017

Ved at klikke på dette link åbnes kalenderen for efterår 2017 som pdf fil:

Ikke nogen god sommer...
Af Bjarne Jensen29. juli 2017

Vejret har ikke været overbevisende denne sommer - og det har Viby-spillernes præstationer heller ikke været, så lad os nøjes med at konstatere at Jens Jørgensen blev vinder af 3. klasse i Syddjurs med 3½ point! Tillykke med det fine resultat! Der kunne naturligvis også sættes en del ratingpoint ind på kontoen. Jens Fogh fik lidt rating med hjem fra Horsens, men ellers har vi måttet aflevere adskillige ratingpoint i sommerens løb...

Tirsdag d. 1. august starter vi så småt op på den nye sæson - der mangler et enkelt parti i den Alternative turnering - men alle er naturligvis velkommen til at komme og få spillet lidt skak igen! Og mon så ikke vi tirsdag d. 8 august er klar til endnu en runde i den Alternative.

Af Benno Markussen29. juli 2017

Så er det ved at være skaktid igen. Tirsdag den 1. august 2017 ses vi i klubben.
Den alternative turnering spilles som følger.
1. aug. 2017 Eskild- Mogens.
8. aug. 3 r., men man kan spille den inden (f. eks. 1. aug). Aftal det med din modstander.
Runden ser sådan ud. Hvid nævnes først:
Benno-Eskild
Mogens-Brian
Jens-Martin
Mads-Viggo
Ove-Torben.
15. aug. 4. runde
22. aug. 5. runde
29. aug. 6. runde.  (sidste runde)

Tilmelding til efterårsturneringen.
Der er tilmelding i klubben eller til turneringslederne.
Sidste tilmelding den 29. aug. 2017.
5. sep. 2017 starte efterårsturneringen.

NB. der er allerede tilmeldt 6 til efterårsturneringen, så vi er klar.

Syddjurs Sommer EMT
Af Bjarne Jensen10. juli 2017

Syddjurs Sommer EMT der spilles fra 24 - 28 juli har nu også fire tilmeldte fra Viby: Benno Markussen, Jens Jørgensen, Roberto Gonzales og Søren G Christensen.  Tilmeldingsfrist er 19 juli, så der kan stadig nå at komme flere tilmeldinger. Der er i skrivende stund i alt 24 tilmeldte til de 5 runder.

Sommerskak III
Af Bjarne Jensen23. juni 2017

En hurtig opdatering: nu er også Søren G. Christensen tilmeldt sommerskak i Chess House!

Sommerskak II
Af Bjarne Jensen22. juni 2017

Der er nogen Viby-medlemmer, som vælger at bruge vores sommerferie til at spille skak! I Chess House deltager Benny Lauridsen, Brian kristensen og Martin Frøkjær-Jensen. Der vises Live fra turneringen fra søndag d 25 juni - se Chess House hjemmesiden.
I Horsens deltager Torben og Jens Olaf Fogh, mens Jens Jørgensen deltager i Syddjurs. Indtil videre vel at mærke - der er stadig mulighed for at tilmelde sig begge steder. Se i øvrigt Sommerskak herunder.