Klubbens adresse:

Spilleaften:
Tirsdage fra kl. 19.00

Medlemmer og medlemskab:
Viby Skakklub er en klub med ca. 60 medlemmer, her i blandt en halv snes juniorer.
Alle kan blive medlem af Viby Skakklub, uanset alder og spillestyrke.
Før du vælger medlemskab af klubben er du meget velkommen til nogle gange at møde op i klubben for at finde ud af om klubben er noget for dig.
Som medlem af Viby Skakklub modtager man Skakbladet, som udgives af Dansk Skak Union, 6 gange årligt, samtidig opnår man retten til at deltage i alle de turneringer, der arrangeres af klub, hovedkreds eller union.

Kontingent:
Viby Skakklub har nedenstående 4 medlemstyper med følgende kontingent:
Voksen: 440 kr. pr. halvår.
Barn (0-13 år) : 180 kr. pr. halvår.
Ungdom (14-19 år): 260 kr. pr. halvår.
Senior: 350 kr. pr. halvår.

Aktiviteter:
Klubturneringerne:
Klubturneringerne afvikles som efterårs- og forårsturneringer.
Næsten alle medlemmer deltager i klubturneringerne, der som hovedregel spilles i 10-mandsklasser opdelt efter styrke.
De fleste af deltagerne i den øverste klasse er mesterspillere.

Alternative spilleformer:
Sideløbende med klubturneringerne spilles både handicap- og alternative turneringer.
For interesserede og for nye medlemmer er der her mulighed for at spille skak, også selvom det er midt i afviklingen af klubturneringerne.
Man kan altid finde jævnbyrdige modstandere, og desuden hjælper klubbens garvede medlemmer gerne med råd og vejledning.

Holdturneringen:
Klubben deltager i holdturneringen arrangeret af DSU og 6. hovedkreds.
Afhængig af deltagerinteressen blandt klubbens medlemmer tilmeldes de nødvendige hold.

Information:
Klubben har en altid opdateret og informerende hjemmeside (som du er inde på her).
Her kan der hentes oplysninger om alle klubbens forhold ved hjælp af menuknapperne til venstre: Nyheder – Information – Klubturnering – Kalender – Afbud - Styrkelister og meget mere.

Bliv medlem:
Har du lyst til at finde ud af om Viby Skakklub er klubben for dig, er du velkommen på besøg i klubben på adressen Aktivitetscenteret, Kongsgårdsvej 6, 8260 Viby. Du kan også via siden her etablere kontakt til et medlem af bestyrelsen.