Holdskak 1998/99. Sidste runde

Mesterrækken.
Holdet havde selv smidt chancen for oprykning væk et par runder tidligere. Så sidste runde var blot noget der skulle overstås. Med 6-2 over VRS var da også en god afslutning. Og en 3. plads med 35½ br.point. Vinder af klassen blev Skak 46.

A-rækken.
Det lykkedes for 2.holdet! Efter at have ligget på en lun sidsteplads i gruppen, fik holdet halet tilstrækkeligt med point til sig og undgik dermed nedrykning.

B-rækken.
Her var der spænding til det sidste. 2 chancer for oprykning til A-klassen. 3.holdet havde den svære opgave at skulle slå det førende hold fra Skødstrup med 3 overskydende points. Det lykkedes ikke. Det blev kun til det gode resultat 4-4 og 2.pladsen.
4.holdet kunne håbe at det førende hold fra Skolerne ville score 1 point mindre end 4.holdet selv kunne klare. Men heller ikke her ville det mage sig for Viby. Skolerne fik 5½ og Viby 5. Altså atter en 2.plads.
Men Viby får alligevel en oprykker. Der er nemlig ingen nedrykker fra 3.division til 6.hovedkreds, så der bliver en ledig plads i A-rækken. Og den plads skal 2erene i B-rækken spille om!

D-rækken.
Det blev til en pæn 2.plads for 5.holdet. Resultaterne svingede for meget til at true suveræne Åbyhøj. Og overraskende nok. Holdet skal spille om oprykning til C-klassen mod Sk 46 IV

 

Nyheder