Festugeturneringen 1999

Den årlige Festugeturnering 1999 blev dette år arrangeret af Nordre Skakklub og Århus Skakklub.
Viby Skakklub havde 13 deltagere med i turneringen. Og en regn af premier udeblev da heller ikke.
I Mester 3 opnåde Henning Matzen 5 points. Og det rakte til 2.pladsen i gruppen. Kristian K Jensen delte 3.pladsen med 4 points i samme klasse.
I Basis 1 strøg Berno Hansen til tops med 6 points. I samme klasse delte Dennis Hemdorff 3.pladsen med 4 points.
I Basis 2 måtte Morten K Poulsen med 4½ points dele 1.pladsen med 2 andre deltagere. Henrik Schrøder havde chancen for at opnå en premie, men satte chancen overstyr i sidste runde. En delt 4.plads med 3½ points.
I Basis 3 havde 3 Viby-spillere chancen for premie. Bedst kom Thomas Buus ud af kampen. En delt 1.plads med 5 points. Andreas D Sørensen opnåede 3½ point og Christian Jervelund opnåede 3 points.
I Basis 4 opnåede K S Andersen 2.pladsen på korrektion med 5½ points. Det var tæt på 1.pladsen, men det krævede en gevinst i sidste runde, men patiet endte altså remis.Peter Ulrich prøvede at blande sig i topstriden, men tabte de interne opgør og endte på 4.pladsen med 4 points. Rune Møller havde sin debut som turneringsspiller og opnådede 3 points. Michael Aamand endte med 1 point på sidstepladsen.