Holdskak 1999/2000

En kort status over resultaterne i den afsluttede turnering.

Mesterrækken
Det var lidt af en skuffelse at holdet kun blev nr. 3, men når man ikke kan vinde stort nok over de svage hold i gruppen skal det jo ende galt. En lille fjer i hatten må sejren over det ellers så suveræne hold fra SK 1968 da være. Topscore blev Henning Matzen med 6½ point! Også formanden Lars Hougaard fulgte pænt op med 5½ point.

AI-rækken
Holdet fik en fin afslutning med 2 store sejre og blev dermed nr 6 i gruppen. Og så slap man for at skulle spille omkamp om at blive i klassen. Topscore blev grand old man Børge Hansen med 4½ point. Men man må selvfølgelig forvente nogle bedre resultater i næste sæson.

AII-rækken
Holdet var i hele turneringen placeret i bunden og det er vel et lille mirakel at holdet med en 7.plads skal spille om at forblive i rækken. Man skal møde Skødstrup fra AI-gruppen. Morten K Poulsen og Flemming Sindberg må med 3½ point dele værdigheden som topscore på holdet.

CII-rækken
Med kun 6 hold i gruppen er det måske en tilfældighed at holdet blev nr 4. Der var kun 2 points forskel mellem nr 1 og nr 6. Og der var da også et lille håb om at holdet ville hente et skakur hjem til klubben da holdet faktisk lå i spidsen for gruppen. Topscore blev Andreas D Sørensen med 3½ point.

Nyheder