Generalforsamlingen 2001 - i kort referat

Ca. 40 medlemmer var mødt frem. Og generalforsamlingen startede som sædvanligt kl.20.00 med valg af en dirigent, som blev Steen Andersen.

Formandens beretning kan du læse ved at klikke her. Beretningen blev godkendt.

Kasserens beretning om regnskabet ved Bent Jensen gav ikke mange spørgsmål fra salen og regnskabet blev godkendt.

Forslag om rygeregler i klubben gav selvfølgelig en rask diskussion om emnet. Men det endte med at forslag 2 blev vedtaget.

Der var næsten genvalg til alle der var på valg. Kun Mogens Engsig fra bestyrelsen trak sig og blev erstattet af Kristian K Jensen. Og Daniel Ulrich blev valgt til revisorsuppleant i stedet for Leif Groth.

Under eventuelt sluttede med at der blev udnævnt et æresmedlem nemlig Bent Jensen for mange års tro tjeneste som kasser i klubben.

Udnævnelse af Bent Jensen til æresmedlem i Viby Skakklub

Herefter blev der delt præmier til deltagerne i klubbens Efterår- og Forårsturnering samt nogle små erkendtligheder for en særlig indsats i løbet af året.

Daniel Ulrich får pokalen for årets holdfighter.
Daniel Ulrich får pokalen for årets holdfighter med 6½ point.

Morten Poulsen bliver årets junior-spiller i klubben
Morten Poulsen bliver årets junior-spiller i klubben.

Klubmester Kristian K Jensen

Om de øvrige præmietagere kan du klikke her og se hvem der snuppede en sådan.

Herefter sluttede generalforsamlingen med kaffe og kager og en lille lynskakturnering.