Festugeturnering 2001

Så er Festugeturneringen 2001 slut. Der var kun 40 tilmeldte deltagere og arrangørne, Viby-, Århus- og Nordre Skakklub, hænger da også lidt med hovederne og stiller sig nok spørgsmålet; hvor bliver de af ? Tidligere var turneringen med en IM-gruppe og ca. 120-140 deltagere. Men dem som mødte frem fik da spillet skak.

I Mesterklassen fik Henning Matzen kun 1½ point og en sidsteplads. Men der var stillinger til lidt flere point. Vinder af klassen blev Jacob Bjerre Jensen fra Århus med 6 point.

I Basis 1 kommer den første premietager. På deling med to andre blev Brian Nielsen nr. 1 i klassen med 4½ point. Berno Hansen endte på 7.pladsen med 2½ point.

I Basis 2 fik Eskild Ebbesen 4 point og det rakte til en delt 4.plads. Henrik Schrøder fik 1½ point og en 8.plads Gruppen blev præget af et afbud efter 3.runde.

I Basis 3 med Vibyspilere var der igen en premie til Viby. Bo Heine Larsen blev nr. 2 med 5½ point. Andreas D Sørensen blev nr.3 med 4½ og Michael Würtz nr.4 med 3½. Men ingen kunne leve op til vinderen, Jens Hansen fra SK 1968, med 7 point!

Men i Basis 4 kom så den anden 1.plads til Viby. Kurt S Andersen lavede 7 ettaller på stribe. Den ældste deltager af alle. Flot klaret! Max Jansen-Lange fik også gang i scoringen og endte på en delt 3.plads med 4 point.

Nyheder