Holdskak 1.runde

3.div.: Nordre III 4½ - 3½ Viby I

Som resultatet viser gik det ikke så godt i 1.runde. Holdet var ellers favoritter på alle brætterne og efter ca. 2 timer var der da heller ikke nogen tydlige nederlag at se. Men så der at ske ting og sager. Jacob afslog et remistilbud lavede omgående et fejltræk og væk var en officer. Henning spillede fejl i den stygge tidnød og Brian begyndte at forcere lidt rigelig i efter et remistilbud (han havde ellers spurgt holdlederen om lov, men fik et "spil videre"). Steen afprøvede om to løbere var bedre end tårn og løber, men galt gik det. Men Lars, Kristian og Morten havde helt styr på begivenhederne og vandt. Jesper tog sig en remis. AI: Viby II 4½ - 3½ Randers II

2.holdet fik en god start på sæsonen med en sejr over et stærkt hold fra Randers, der dog kun mødte med 7 mand.
Og den udeblevne spiller fra Randers var måske lige netop årsagen til at kampen endte i Vibys favør. Men en god start på turneringen, der styrker troen på nogle bedre resultater end i de to sidste sæsoner.
Det bliver da spændende at skulle møde de 2 nedrykkere fra mesterrækken, hvor specielt Hinnerup har meget stærke spillere på holdet.

AII: Viby III 1 - 7 Nordre IV

3.holdet starte med et stort nederlag mod Nordre. Men da holdet overvejende består af unge spillere, er katastrofen ikke så stor.
Man var lige ved at få et ekstra point, 2 Nordre spillere byttede om på deres rækkefølge på holdet. Men kamplederen var flink (måske FOR flink, da partierne var påbegyndt) og lod de 2 partier start forfra. Sune var holdets eneste vinder denne aften.
Spændende bliver det når holdet skal møde holdene fra Skanderborg I og Åbyhøj, som er nedrykkere fra mesterklassen.

BII: Skanderborg III 2½ - 5½ Viby IV

4.holdet tog til Skanderborg og kom hjem med en flot sejr på 5½ point. Men det var da næsten også forventet.
Holdet vandt jo gruppen sidste sæson og var spillende i A-rækken, hvis vi ikke havde trukket holdet og overlod pladsen til den genopståede skakklub i Odder.
Så det store spørgsmål er så: Kan holdet atter vinde gruppen ?

Nyheder