DM i skoleskak 2001

Så har ungdommen atter været ude og hente lidt ære hjem til klubben og de skoler, som de repræsenterede i det daglige. DM blev afviklet i Odense og hele 6 af deltagerne fra Århus Amt har deres daglige gang i klubben. De ca 40 deltagere i hver gruppe, inddelt efter alder, spiller 8 runder ved stævnet. Der var ingen i den skrappe gruppe A.

I B-gruppen (1985/86) var der 3 med.

nr. 9 Morten K Poulsen 5.0 p.
nr. 14 Andreas D Sørensen 4.5 p.
nr. 15 Sune K Sørensen 4.5

I C-gruppen (1987/88) var 1 deltager.

nr. 5 Michael Würtz 5.5 p.

I D-gruppen (1989/90) var der 2 med.

Jens på vej mod 2.pladsen (foto: Svend Svendsen)

nr. 2 Jens Olav Fogh 6.5 p og kvalificerer sig til NM

nr. 29 Peter Grove 3.5 p.

En kort kommentar fra Jesper Skjoldborg om resultatet:

Jens Olaf Fogh fra Viby Skakklub spillede en kanon god turnering - førte det meste af vejen, blev overhalet i sidste runde - men det blev til en meget flot 2.plads!! Dermed skal han til nordiske mesterskaber!! Würtz var også meget tæt på at blande sig i top 3 - han var foran med en kvalitet i sidste runde, men dummmede sig desværre! Morten tabte også et ærgerligt parti pga. tidnød, 9.pladsen er derfor lidt misvisende synes jeg - han spillede en OK turnering!!