Skanderborg EMT 2002

Viby Skakklubs ungdom til turnering i Skanderborg!

Ikke mindre end 10 fra Viby skakklub, heraf 7 juniorer, har taget udfordringen op og deltager for fuld udblæsning i Skanderborgs store jubilæumsturnering!
Turneringen kan følges på Skanderborg Skakklubs hjemmeside: www.Skanderborgskakklub.dk

Indtil videre er der spillet 1 runde, og resultaterne er som følger: M1: Jesper Skjoldborg (udsat parti i 1.runde)

M3: Morten Kjær Poulsen 1

B5: Andreas Sørensen 1

B6: Peter Grove 1

B6: Michael Würtz 1

B6: Asbjørn Korsholm 0

B6: Svend Svendsen 0

B7: Ehsan Sarhaddi 1

B7: Kristian Bruun ½

B8: Max Lange 1

Altså alt I alt en god 1.runde, Asbjørns nederlag var til Würtz, så det blev da trods alt i egne rækker!

Det skal for øvrigt nævnes at Viby Skakklub også var talstærkt repræsenteret i Skødstrups sommerturnering, hvor Jakob Kjær, Henning Matzen, Brian Nielsen, Dennis Hellegård, Peter Grove og Ehsan Sarhaddi deltog.
Jakob og Henning spillede begge i Mester 1, Jakob fik 2 af 5, men vandt dog det interne opgør mod Henning. Henning scorede 2½ af 5, bla. med sejr over Bjarne Pedersen (2085) og steg således til ca. 2000 i rating!
Peter Grove vandt nederste gruppe med 5 af 5 og steg således til 1315, han er for alvor ved at træde i karakter!! De 3 andre har jeg ikke hørt resultater fra.

/JS