Træningssamling med stormester Artur Jusupov

Viby Skakklub er jo en klub i rivende udvikling! For første gang i klubbens historie er vi at finde i 2.division, desværre på lånt tid. I håb om igen at kunne rykke op i det forjættede land, og i det hele taget for at gøre klubbens medlemmer stærkere, har vi "inviteret" Artur Jusupov til Viby Skakklub for at undervise!

Artur er tidligere elev af Mark Dvoretsky, som betragtes som verdens førende underviser (red: se også Dvoretskys artikler på ChessCafe). Artur er en stærk russisk stormester, nu bosiddende i Tyskland, med ca. 2600 i rating. Han har været med helt i verdenstoppen, men efter en glorværdig karriere, tæt på at blive verdensmester, koncentrerer han sig nu mest om trænergerningen!  Han regnes for en af de bedste skakundervisere i verden, således blev han f.eks. også hyret til at undervise den danske delegation inden de skulle til OL 2002.

Tirsdag d. 29. april kl. 19.30-23.30 vil der være gratis undervisning for hele klubben. Der forventes undervist i temaerne "udvikling" og "initiativ". Det skal bemærkes, at undervisningen vil foregå på engelsk, med russisk accent!

For 1. og 2. holdet er der desuden planlagt brugerbetalt undervisning mandag og onsdag aften. Her forventes temaerne at blive "beslutningstagning", "kalkulation" og "profylakse".

For mere information kan du henvende dig i klubben, eller ringe til undertegnede på tlf. 40 40 41 50

/Jesper Skjoldborg – på vegne af bestyrelsen