Så sker det igen.......!    

Næppe har røgen nået at lægge sig efter den store succes med Artur Jussupow som gæsteunderviser i Viby Skakklub, før der nu igen bliver satset stort.

I perioden 24.-28. november gæster ingen ringere end Mark Dvoretsky således Viby Skakklub for at træne klubbens stærkeste spillere. Særligt inviteret er klubbens 1. og 2. hold + et par stærke juniorer! Alt sammen i et forsøg på at højne niveauet og skaklysten i en klub der formentlig er på vej mod toppen i dansk skak!!!

dvoretsky.jpg (12698 bytes)

Mark Dvoretsky har gennem en livsalder levet af at undervise i skak, bl.a. er han læremester for Jussupow, men også de fleste af verdens nuværende bedste spillere har modtaget undervisning af denne legende! F.eks. var også Peter Heine en uge i Moskva for at få undervisning af ham. Hans skakbøger er de mest anerkendte lærebøger og på et højt niveau. På internettets skakcafe har han sin egen side med instruktive lektioner (samtlige offentliggjorte artikler kan downloades i en zip-fil her). Med andre ord, vi har at gøre med "Verdens bedste træner"!!

Tid:

Det drejer sig om følgende dage, hvor der hver af dagene er indlagt spisepause ca. halvvejs, hvor Viby Skakklub financierer en stor sandwich til hver af deltagerne:

mandag d. 24. november kl. 19-23

Onsdag d. 26. november kl. 19-23

Torsdag d. 27. november kl. 19-23

Emne:

Tankeprocessen i skak!!

Mark giver et indgående billede af den tankeproces der ligger til grund for udvælgelsen af træk, når stormestrene spiller. Her kommer vi for alvor ind og berører temaer som kandidattræk og efterfølgende variantberegning!! Med andre ord kommer du til at tænke på en helt anden måde, når du fremover spiller skak!!

 

Niveau:

En så rutineret underviser som Mark Dvoretsky evner jo helt sikkert at ramme en bred målgruppe, men som udgangspunkt hedder niveauet 1900-2300 i rating!

 

Pris:

Det koster beskedne 150 kr. pr. aften og heri er der indregnet en stor sandwich!   Dvs. 450 kr. for 12 timers intensiv skakundervisning - det kan da ikke skræmme nogen!
For juniorer er der tilmed rabat, ja de får det til 100 kr. pr. aften!!!

Man kan godt nøjes med at tilmelde sig nogle af aftenerne, men så får man jo ikke et specielt indgående kendskab til det meget essentielle emne.

 

Tilmelding:

Tilmelding kan ske til undertegnede i klubben eller på tlf. 40 40 41 50 - der er bindende tilmelding og betaling senest en uge før!

 

Jesper Skjoldborg


Nyheder