vibylogo.gif (1863 bytes)

Klubbladet

Klubbladet udkommer ca. 7 gange om året. Her på siden kan du læse udvalgte artikler.

Redaktør:   Eskild Ebbesen

En god oplevelse . . .

Sidste week-end var jeg sammen med min svoger, som er medlem af Helsinge Skakklub, og praler med Viby Skakklub. Tvinger ham, bogstaveligt talt, til at lukke op for computeren og til at gå ind på Viby Skakklubs Hjemmeside for her rigtig at demonstrere en skakklub, der har en god og altid opdateret hjemmeside.

- Ja, det skal jeg da lige love for! For hvad springer mig i øjnene. - En indgangsside, jeg i første omgang blev noget forvirret over at se. Væk var puslespillet, og der var virkelig sket forandringer. Forandringer, der har gjort hjemmesiden langt roligere. Først troede jeg, at vi var havnet på en forkert side, men logoet var jo rigtig nok og ved et nærmere syn på siden kunne der også læses en forklaring:

„Ændring af design".

Det var en behagelig overraskelse - som jeg sagtens kan svinge mig op til at kalde „en god oplevelse". Designet er rigtig flot og langt fra kedelig i sit farvevalg, som antydet. Det får mig i øvrigt til at fundere over, hvilken farve man naturligt vil forbinde med skak?

Klubbladet mærker virkelig konkurrence i formidlingen af nyheder. Her kan bladet slet ikke være med. Straks efter at resultaterne foreligger, kan de ses på klubbens hjemmeside, og det er godt, og vel ret beset også formålet med at have en hjemmeside.

Men hvad skal vi så med klubbladet? Alle medlemmer har jo adgang til klubbens hjemmeside - på den ene eller anden måde. Her kan alle gå ind og få opdateret, hvad der sker i klubben.

Jo, klubbladet kommer ind som det medie, der kan fastholde historien. Hvor formidlingen på hjemmesiden er mere flygtig, kan klubbladet være mediet, der fastholder og hvor man har mulighed for at gå tilbage til bestemte blade og få genopfrisket ønskede perioder af klubbens historie.

Derfor siger jeg velkommen og tillykke med en ny flot hjemmeside, men tilføjer også: Længe leve (nostalgien) klubbladet.
- - -
Og lad mig så lige slå fast, at hvis Bjarne Jensen havde udlovet en kasse øl for hver holdsejr i holdturneringen, så var klubben måske blevet i 2. division.

Red.

 

 

Klubblad
nr. 103
April
2003

Udvalgte artikler:

Blad nr. 102

Ældre klubblade (PDF)