vibylogo.gif (1863 bytes)

Klubbladet

Klubbladet udkommer ca. 7 gange om året. Her på siden kan du læse udvalgte artikler.

Redaktør:   Eskild Ebbesen

Et juniortilbud

Er du junior og A-medlem af Viby Skakklub har jeg et godt tilbud til dig!? Om du synes det er et godt tilbud bestemmer du naturligvis selv! Er du under 18 år skal du dog lige snakke med din far eller mor…

Du bliver gratis medlem af ChessHouse i perioden frem til 31. december 2004, hvis altså du har lyst! Jeg betaler dit kontingent. Der er absolut ingen risiko ved medlemskabet, og du kan selvfølgelig selv bestemme om du vil deltage i ChessHouse´ arrangementer og i givet fald hvilke.

Der går pålidelige rygter om at ChessHouse vil begynde at arrangere turneringer og evt. andre arrangementer specielt for juniorer.

Kender du ikke ChessHouse i forvejen kan du læse mere på www.chesshouse.dk.

Er du interesseret i at tage mod tilbuddet skal du blot sige det til mig i klubben - eller ringe til mig på tlf. 86 81 07 45. Du kan også sige det til Ungdomsleder Jesper Skjoldborg, så finder vi ud af resten.

Måske vil du gerne vide, hvorfor jeg vil betale dit kontingent i ChessHouse? Tjah, jeg regner selvfølgelig med at du får glæde af det, men også Viby Skakklub og ChessHouse!  Så det er forklaringen.

Bjarne Jensen

PS: A propos ChessHouse, så er Børge Hansen jo ikke ligefrem junior(!), men han opnåede alligevel rosende omtale på generalforsamlingen i ChessHouse. Børge har nemlig hjulpet med at skabe kontakt til udlejeren af ChessHouse´ nye gode lokaler på Silkeborgvej 41, hvilket der naturligt nok var grund til at sige tak for.

Klubblad
nr. 106
September
2003

 

Udvalgte artikler:

 

Blad nr. 105

Blad nr. 104

Blad nr. 103

Blad nr. 102

Ældre klubblade (PDF)