vibylogo.gif (1863 bytes)

Klubbladet

Klubbladet udkommer ca. 7 gange om året. Her på siden kan du læse udvalgte artikler.

Redaktør:   Eskild Ebbesen

Hvem er jeg . . .

borge.jpg (9334 bytes)

Navn: Børge Hansen.

- Ja, hvem er jeg i virkeligheden? Mange vil sige, at han er fandens klog på alting og ulidelig at høre på. - Det er jeg også. - Men hvis ikke jeg tror på mig selv, hvem skulle så? Disse ord er jeg kommet frem til ved at læse Klubblad nr. 109, hvor redaktøren skriver om "Gamle Hansen" og hans klogskab. Men formildende (Han gør det i en god mening). Men gør jeg nu også det? Jeg indrømmer blankt, at jeg er god til at revse andre, men ikke mig selv. Men bag det hele, ved jeg, at jo mere jeg revser en person, desto bedre kan jeg lide ham. - Så er det på plads.

En ting man ikke kan tage fra en ældre er erfaring, og den må man godt øse af. Jeg hader løgn og fortielse, så hellere sige tingene lige ud og tage skraldet bagefter.

"Hængerøv", "Blærerøv", "Sjette række", "Oraklet", "Bedre vidende" og det er præcis hvad jeg er, men det har jeg det fint med (det er jeg jo nødt til).

Jeg elsker at komme i Viby Skakklub og så sandelig også i Ndr. Skakklub med alle de forskellige mennesker. Her menes dejlige mennesker. - Så er det også på plads.

Nu er der nok nogen, der tænker: "Nu hælder den gamle vand ud af ørerne", og hvad så? - Man er jo kun et menneske.

Børge Hansen.

Klubblad
nr. 110
Marts
2004

Udvalgte artikler:

 

Blad nr. 109

Blad nr. 108

Blad nr. 107

Blad nr. 106

Blad nr. 105

Blad nr. 104

Blad nr. 103

Blad nr. 102

Ældre klubblade (PDF)