Holdturneringen 2004-2005

Gør afviklingen til en overkommelig opgave for holdlederne

Har du meldt dig som deltager på et af Viby Skakklubs 7 hold i holdturneringen, så forventes det også, at du stille op, når dit hold skal i kamp!

Holdlederne er klar over, at afbud næppe kan undgås, men det vil lette arbejdet med at sætte holdene ganske betydeligt, hvis det helt kan undgås, og samtidig vil det også sikre, at holdene kan stille op i stærkeste opstilling hver gang.

Når vi skal spille på udebane må vi respekterer, at kampen skal afvikles på modstanderklubbens "normale" ugedag, og det er for nogle af de øvrige klubber både mandage og torsdage, og altså ikke nødvendigvis på tirsdage, som vi er vant til.

Som den pligtopfyldende klubspiller du er, så orienterer du dig om holdturneringens afvikling, og noterer dig, hvornår dit hold skal spille og på hvilke ugedage. For at sige det brutalt, så er selv en brækket arm ikke undskyldning nok til et afbud!